Onderlinge competitie:
De clubavonden zijn op dinsdag (vrije inloop) en vrijdag (vast rooster). Op jaarbasis spelen wij 20 keer op dinsdag en 20 keer op vrijdag. Hetgeen ruim voldoende is om een minimum aantal van 15 partijen te spelen, wat overigens geen verplichting is. Het uitgangspunt is dat iedereen een leuke partij heeft en een plezierige avond beleeft.


Dinsdag: GO Centrum Amstelveen (vrije inloop). Indien vóór 20.00 uur aanwezig heb je gegarandeerd een partij! Ben je later dan volstaat een telefoontje of sms naar Krijn: 06 42 538 204.

Vrijdag: De Havelaar Amsterdam (vast rooster). Het rooster wordt op de maandag vooraf bekend gemaakt. Tot donderdag zijn er aanpassingen mogelijk. Stuur een bericht vóór donderdag naar de wedstrijdleiders Krijn en Hans als je vrijdag wilt spelen. Sta je reeds ingedeeld maar ben je vrijdag verhinderd? Stuur dan eveneens vóór donderdag een bericht aan de wedstrijdleiding. Je tegenstander hoeft niet te worden geïnformeerd. Op donderdag volgt een roosteraanpassing waarbij je oorspronkelijke tegenstander opnieuw is ingedeeld. De partijen beginnen om 20.00 uur. Indien je later komt volstaat een telefoontje of sms naar een van de wedstrijdleiders.

Wedstrijdleiding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06 42 538 204). Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (06 20 447 498).

Spelregels:
· Gedurende het seizoen kan iedereen tussentijds instromen en zelf bepalen hoeveel partijen hij speelt.
· Het seizoen loopt van september t/m mei en wordt onderbroken door een zomercompetitie.
· De computer maakt de koppelingen op basis van het Zwitsers systeem. Spelers kunnen maximaal 3x tegen elkaar uitkomen.
· Voor de eindstand geldt een minimum van 15 partijen, hetzij daadwerkelijk gespeeld, hetzij aangevuld met reglementaire nullen.
· Het speeltempo is: 1.30 uur voor 50 zetten met daarna 15 minuten + 5 seconden extra per zet om de partij af te ronden.
· Er wordt gespeeld op dinsdag (inloop) en vrijdag (rooster). Elke maandag volgt per e-mail het programma voor die week.
 

Hieronder alle speeldata van het damseizoen 2012-2013.

Damkalender 2012-2013