Afgelopen zaterdag mocht 020-2 eindelijk het zoet proeven van een overwinning. Tegen ADG, dat gemiddeld een hogere rating heeft dan wij, zat het niet altijd tegen.

Bob ruilde vakkkundig Wim Martin naar remise.

Hans krreeg een partie bonnard tegen Nico Kruijswijk op het bord. In een stand die niet meer klopte voor Nico, beslechtte Hans het lot met een mooie combinatie.

Kenny wist Ton Bollebakker keurig op remise te houden terwijl Wiebo zwaar onder druk kwam te staan tegen Cees Strooper. Maar toen Cees 2 mindere zetten speelde kon Wiebo een dubbele dreiging in de stand vlechten. Een offer van Cees mocht niet meer baten. Wiebo won hierna vrij simpel.

Paul speelde rustig tegen Harry de Waard, met remise als gevolg. Ricardo kon tegen Ton van de Ploeg laten zien dat hij over een goed positiegevoel beschikt. Na de opening werd Tons centrum omsingeld en hij moest 3 schijven geven om door te breken. Dit bleek te veel en even later won Ricardo.
Frank dacht in het middenspel met een drie om drie snel naar remise te gaan tegen Bryan Bank, maar kwam bedrogen uit. Hij had nog een extra ruiltje moeten nemen. Nu werd een klaverbladje met twee schijven vast gezet en Frank verloor kansloos.
Huub tegen Frits Stuger werd een klassieke partij, waarbij Huub onder druk kwam te staan. Huub wist het net aan remise te houden. Gerrit speelde een aanvallend spelletje tegen Jan de Ruiter en kwam steeds beter te staan. Na een lichte combinatie naar dam speelde Gerrit het vakkundig uit en wist zo de eerste wedstrijdpunten binnen te halen.
Laura liet tegen Gerrit de Bruijn zien dat ze moeilijk te verslaan is. Ondanks het grote rating verschil hield ze Gerrit keurig op remise.

Einduitslag 13-7.