Nadat we vorig jaar maar zeven man op de been konden brengen, lukte het dit jaar wel om met tien spelers/speelsters achter de borden te verschijnen. Na afloop van de wedstrijd stond echter wel dezelfde uitslag op het bord. 5-15 verlies.

Bob en Laura speelde hun eerste wedstrijd van het seizoen tegen respectievelijk Chris Crevers en Theo Stoverinck. Beide speelde een degelijke partij, met remise als gevolg. 

John hield lang goed stand tegen Dimitri Druzinin. Helaas liep hij in een zetje, waarna hij meteen kon opgeven. Huub nam teveel risico tegen Eric ten Hagen. Hij kwam snel een schijf achter, en na een lichte doorbraakcombinatie kon Huub het opgeven. Gerrit speelde een zeer goede partij tegen Cor Westerveld. In het late middenspel miste Gerrit een betere voortzetting, Nu kwam Cor met de schrik vrij 1-1 

Wiebo ging er vol in tegen Alexander Presman., en werd op waarde geklopt. 

Ricardo had het lastig tegen Arnoud de Greef. Zijn centrum werd steeds leger, waardoor het uiteindelijk niet meer houdbaar werd voor hem. Hans voerde de druk op tegen Han Seinhorst. Hans moet ergens een betere voortzetting gemist hebben, nu moest hij berusten in remise. Paul had een oud Utrechts onderonsje tegen Bert van Oostrom. Een onnauwkeurigheid van Bert gaf Paul kansen, maar het bleek niet genoeg. Als laatste was Frank nog bezig tegen Ap van Ingen. Frank speelde een goede partij, maar toen hij weigerde om een 3 om 3 te nemen, werd hij volledig overlopen.

Einduitslag dus 5-15.