Na afloop van de wedstrijd ging de discussie niet over de makkelijk verkregen overwinning van John, de gemiste dam van Thijmen of de dubbele nederlaag die de gebroeders Drost leden. Nee, nadat de uitslag van Enschede bekend was, en het duidelijke was dat wij boven Enschede en Drachten zouden blijven, ging de discussie over het feit of wij ons moesten terugtrekken voor de nacompetitie, of toch deze wedstrijd spelen, met als risico dat we nog een jaar in de hoofklasse gaan acteren.

Na enige tijd gepolderd te hebben, zijn we tot de conclusie gekomen dat we toch onze sportieve plicht gaan vervullen, en dat we de strijd  waarschijnlijk met Den Haag aangaan. Zaterdag 2 maart spelen we de nacompetitie wedstrijd. Gezien het feit dat wij 6 uitwedstrijden gehad hebben, en heel veel kilometers gemaakt hebben, moet het wel heel gek lopen willen wij geen thuiswedstrijd spelen. Ik zou zeggen, kom allen kijken.
Over de wedstrijd zelf kunnen we kort zijn. Nadat no weer een 0 had, trok John, na een blunder van zijn tegenstander de wedstrijd weer in evenwicht. Thijmen miste een damzetje in het late middenspel, en moest berusten in remise. Kenny, kon na zijn doordeweekse remise met Erno Prosman, niets bereiken, en moest berusten in remise, Huub zijn tegenstander was een maatje te groot voor Huub. Erik, Hans en Paul behaalde alle drie remise, en het unieke feit deed zich voor dat de gebroeders Drost beide verloren. Al met al een terechte 13-7 overwinning voor Huissen.

Na goed 020's gebruik, deden wij na afloop het licht uit in het speellokaal in Huissen.