Zaterdag moesten we aantreden tegen de huidige koploper. We wisten al dat het een moeilijke opdracht zou worden, maar nadat Erik zich ziek afmeldde wisten we dat het 'Mission Impossible' zou worden. Dit bleek al snel doordat bijna iedereen het positioneel moeilijk kreeg.

Frank trapte in het middenspel in een standaard combinatie in een klassieke stelling en kon na N.O. als eerste opgeven.

Hierna verrekende Sekongo zich bij een damzet tegen mezelf. Hij dacht dat het een schijf won, maar ik had het goed gezien dat het gelijk bleef. De 5 om 5 die overbleef was snel remise.

De volgende die een punt pakte was Hans, die probleemloos Henk Hoekman op remise hield. Hans was de enige die geen nadelige stand had.

John had een zware vleugel aanval, en Jochem Zweerink won snel toen hij door de lange vleugel van John heen brak.

Bob kwam goed uit de opening tegen Coen Donders, maar in het middenspel ging het positioneel mis. Hetzelfde overkwam Huub tegen Tim Hendriksen.

Ricardo Bona, die zijn eerste wedstrijd voor ons speelde, moest aantreden tegen de topscorer van DUO. Ricardo verdedigde zich bekwaam en wist zo een blauwe uitslag te halen.

Het laatste punt werd gehaald door Wiebo, die zeer rustig bleef in een nadelige stand tegen Dinant Spieker.

Kenny had het zwaar tegen Gep Leeflang. in een lastig eindspel wist Kenny de juiste zetten niet te vinden en moest de overwinning aan zijn tegenstander laten.

Al met al een 16-4 nederlaag.

Hopelijk gaat het de volgende wedstrijd beter tegen Heerenveen.