Afgelopen zaterdag leed 020-2 een onnodige nederlaag tegen Gooi en Eemland. Ondanks dat wij slechts met 9 man aantreden, bleken we toch nog kansen te krijgen op 1 of 2 punten.

Met het 10e bord leeg begonnen we dus met een 2-0 achterstand.
Als eerste was Roep klaar, hij hield het jeugdig talent Menko van Dijk op remise, waarna Kenny remiseerde met Dick Beeking. Wiebo moest aantreden tegen oud 020-lid Maarten Kolsloot. Maarten ruilde alles weg, en wist zo een punt te pakken van Wiebo.

Hiena trok  Jan Pieter de stand weer gelijk door de topspeler van Gooi en Eemland Erik van Dusseldorp te verslaan. Erik nam te veel risico, wat door Jan Pieter goed afgestraft werd. Bob kon het niet redden tegen de nummer 2 van G&E, Cor de Jong.
Vervplgens moest John in remise berusten tegen Henk Vogelenzang de Jong. Nadat John in de opening een voorpost had ingenomen, werd zijn stand steeds beter. Na een damcombinatie, en damafname kwam John een schijf voor, maar miste hij later de winst. Paul kon tegen Peter Frans Koops niet veel bereiken, en moest in remise berusten. Frank haalde een blauwe notering door heel netjes Jelmer Martens op remise te houden.

Hans kreeg voordeel tegen Leo van der Laan, maar het was net te weinig om de winst te pakken. Al met al, helaas, een 11-9 nederlaag.