Na winst op hekkensluiter TDV staat 020 8e op de ranglijst en boven de promotie/degradatie lijn.

TDV was een maatje te klein voor het team dat 020 had neergezet. Alexander Getmanski was ingevlogen, was aan het 1e bord geposteerd en had niet veel tijd nodig om met een theoretisch opening uit zijn nieuwste boek te winnen. Dat boek lag nota bene te koop in de speelzaal!
Hierna begon de wedstrijd eigenlijk pas echt. Paul Oudshoorn kon de verdediging van De Cokere niet breken. Peter Hoogteijling remiseerde tegen voormalig jeugdtopper Van de Braak en invaller Wiebo Drost hield de jeugdige Van de Broek in bedwang. Rijgersberg knapte vervolgens onder de druk van Johan Bastiaannet.
Ondertussen had Kees Thijssen Yoney een schijf afhandig gemaakt. Terwijl Rob Geurtsen Machtelinck bedwong nam Thijssen de felicitaties van Yoney in ontvangst. Krijn kopte het elfde punt met een gelijkspel tegen Depaepe.

Schrijvers dezes en Jean Marc Ndjofang hadden ondertussen uitstekende bordkansen gecreƫerd. Ik verzilverde die, Jean Marc zocht ook winst maar vond die niet en vergat zijn klok: 13-7.

Of we onze 8e plaats kunnen handhaven gaan we 12 december merken. Dan moet er weer gewonnen worden. Dat zal een stuk lastiger worden tegen Wageningen dat momenteel op een knappe 3e plaats staat.