Zaterdag hadden we de verre uitreis naar s"Gravenpolder.
Het werd een spannende wedstrijd die wij nipt verloren. Maar het had zomaar andersom kunnen zijn.
 
Wiebo probeerde het wel tegen Peter Schunselaar, maar Peter gaf geen krimp en de partij liep naar remise.keek JP alleen maar positioneel, terwijl 
In de wedstrijd tussen oud-clubgenoten Hans en Kees Romijn, werd het evenwicht niet verstoord en werd het remise.
Ook in de partij tussen Paul en Jaap Veerhoek gebeurde er niets. Remise.
Gerrit was de eerste die een fout van de tegenstander wist af te straffen. In een remise stand speelde Jos de Wild het verkeerde tempo waardoor hij meteen vastliep en kon opgeven..
Rajiv speelde een goede partij tegen Niels Roelofsen. De hele partij ging Rajiv aan de leiding. In een mooie stand nam hij een doorbraak naar dam, helaas overzag hij de dam afname waardoor hij de partij zelfs nog verloor.
JP speelde een spannende partij tegen Arjo Kousemaker. In een explosieve stand keek JP alleen positioneel, waardoor hij een directe combinatie miste. Arjo zag het ook allemaal niet meer en offerde een schijf, De stand bleef slecht, en later kon JP de felicitaties in ontvangst nemen.
Herman mocht aantreden tegen Fons Huijbrechts. In het late klassiek kon Herman de juiste voortzetting niet vinden en kwam hij een schijf achter. wat later resulteerde in partijverlies.
Huub speelde tegen Rianka van Ombergen zijn geliefde spel. Huub kon een dam halen, maar vertrouwde deze dam niet. Achteraf bleek dat de dam zelfs winnend zou zijn.
 
Helaas een 9-7 nederlaag.