Afgelopen zaterdag speelden we een spannende wedstrijd tegen de Waarddammers. Omdat handhaving nog geen feit is moesten we punten pakken.

Wiebo Had een klassiekje tegen Fred Roedolph. Het evenwicht werd nergens verbroken met remise als gevolg. Hans probeerde het wel tegen Ed de Hek, maar die verdedigde zich goed met ook remise als gevolg. Ricardo kwam goed uit de opening tegen Kees Brandwijk, maar werd later toch teruggeduwd. Met een offer had Ricardo het zich makkelijker kunnen maken, nu had hij een blunder van Kees nodig om remise te halen.

Ikzelf liep tegen Piet Trapman in een combinatie. De combinatie op zich had bij een schijf teruggeven niets meer opgeleverd dan remise. Ik offerde er 2 maar wist door onnauwkeurig spel van Piet toch nog remise te halen.
Frank had tegen topscorer Wim Verschoor lang uitzicht op een punt, maar aan het eind ging het net mis. Zo verloor Frank.

Jan Pieter kreeg een stug spelende Arie van Genderen tegenover zich. Zelfs schijfwinst tegen het einde leverde niet meer op dan remise.
Laura had een klassiek speltype tegen Martin Nederlof. Secuur spel van beiden leverde niets meer dan een punt op.

Gerrit zette Ernst de Heer onder druk. Heel lang leek er niets aan de hand, maar op het eind ging Ernst toch nog in de fout, waardoor Gerrit de 8-8 uit het vuur sleepte.

Met 9 punten zijn we nog steeds niet veilig. In de laatste wedstrijd tegen (waarschijnlijk) aankomend kampioen VAD zal minimaal een punt gehaald moeten worden om nacompetitie te ontlopen.