In de uitwedstrijd tegen Zaandam zat het op sommige borden mee en op sommige borden tegen.

Wiebo had een vlakke partij tegen Paul van der Lem die snel naar remise liep.

Piet Smit verraste Ricardo die, nadat hij in een doorbraak combinatie liep, het eindspel niet op zijn sterkst tegenspeelde en in een geintje van Piet liep.

Frank verloor van Dik Vermeulen, die daar wel een onrechtmatige slag voor nodig had. In plaats van een drieslag te nemen, sloeg Dik er 1 met daarna een vierslag. Dit voerde hij met zoveel bravoure uit dat Frank zich liet afbluffen. Nu verloor Frank, terwijl bij op de juist manier slaan de partij minimaal remise was geworden.
Jan Pieter overhoorde Losseni Savane. Een grote ruil die JP toeliet, leverde veel minder op dan dat hij had verwacht, en zo werd de partij remise.
Ikzelf zwijnde tegen Ruud Holkamp. Na een blunder waarmee ik in een 2 om 3 liep had ik positioneel wel een goede stand. Tegen het einde ging Ruud erg ver naar achteren, terwijl hij met een 3 om 2 een doorbraak had kunnen nemen. Nu haalde ik alsnog een punt.

Hans probeerde het wel tegen Paul Teer, maar deze verdedigde zich taai, en wist het remise te houden. Huub had een lastig klassiekje tegen Barbara Graas ondanks zijn olympische formatie. Huub moest naar het kerkhofveld en verloor snel die schijf. Meteen daarna speelde Barbara het verkeerde tempo, waardoor Huub alsnog kon doorbreken en een punt binnenhaalde.

Net als vorig jaar speelde Gerrit tegen Ruud Groot. Ontsnapte Ruud vorig jaar nog, dit jaar maakt Gerrit het gedecideerd af.

Door een onregelementaire zet kwamen we een bordpunt te kort voor een resultaat: 9-7