Zaterdag moesten we aantreden tegen van Stigt Thans 3, dat met vier 1200 spelers afgereisd was, maar ook met twee invallers. 

Binnen 2 uur waren de eerste punten binnen.  Onze invaller Thijmen overspeelde Van Stigt's invaller Ronald Wisse, die opgaf toen Thijmen een schijf dreigde te winnen.

Herman Hebbink kon het niet bolwerken tegen Peter Lansbergen. In een partij waarin veel geruild werd, liep Herman in een zetje. Het stond weer gelijk.

Jan Pieter zette ons weer op voorsprong door Kees Romijn te verslaan, die te lang op winst speelde en toen de deksel op zijn neus kreeg.

Frank speelde speelde een klassieke partij tegen Matthijs Broek. Helaas miste Frank een goede voortzetting en moest in remise berusten.

Laura speelde een heel degelijke partij tegen de sterke Guido van den Berg, ook één van de 1200+ spelers. Ze wist een gelijkwaardige remise te halen.

Ikzelf liet Tiny Mous te ver naar voren komen en kwam onder druk te staan. Ik wist nog tot dam te komen, maar toen Tiny in een zeer goede tot gewonnen stand blunderde, en ik de remise in bereik had, was ik degene die 2 zetten later helaas blunderde. Ik kon gelijk opgeven.

Gerrit had in Hans Lansbergen ook een van de 1200 spelers. Gerrit verdedigde zich knap en wist een verdiend punt te halen.

Wiebo was als laatste bezig. Hij voerde langzaam maar zeker de druk op tegen Gerrit van Mastrigt. Na een paar mindere zetten van Gerrit kwam Wiebo in een zeer voordelig eindspel dat hij snel tot winst omzette.

Eindstand: 9-7

We komen los van de onderste plaatsen. De eerstvolgende wedstrijd is in het nieuwe jaar.