Ronde 6 leverde eindelijk weer eens een overwinning op. Heel gemakkelijk ging het echter niet.

Ik was als eerste uit. Ed Kok zag tegen mij verschillende spoken die er niet waren. Door een verkeerde opbouw kwam ik erg slecht te staan, maar de spoken van Ed leverden mij toch nog een punt op.
Gerrit pakte de eerste twee punten door Ben van der Linden te verslaan. Positioneel kwam Gerrit steeds beter te staan en na een foutzet van Ben maakte hij het combinatief af.
Piet Schep ruilde veel af tegen Wiebo. Doordat veel ruilen achteruit gingen, kwam Wiebo steeds verder naar voren te staan. In een goede stand overzag Piet een 2 om 2 naar doorbraak en gaf gelijk op.
Hans had het lastig tegen Arie Koster, Hij moest knokken om nog een punt te halen. Jan Pieter had in Gerard Bakker een lastige tegenstander, hoewel JP wat voordeel had, verdedigde Gerard zich uitstekend, en wist laatstgenoemde een punt te pakken.
Huub haalde een gelijkwaardige remise tegen Hans Verhoeven. 4 keer van plan wisselen leverde geen voordeel op...

Laura haalde de overwinning binnen door remise te spelen tegen Patrick van der Tol. Laura kreeg de aanval, maar de stand werd te dun om nog te kunnen winnen.
Het laatste punt werd gehaald door Siegfried. In de partij tegen Karl van der Horst, waarbij Siegfried naar achteren gedrukt werd, verdedigde hij zich koelbloedig.