Ricardo en Henk Meester speelde de opening erg snel. In het middenspel kreeg Henk last van gebrek aan formaties en moest een schijf offeren. Helaas liet Ricardo Henk te ver naar voren komen, waardoor het alsnog remise werd.
Frank dacht het spannend te maken tegen Harry Clasquin. Spannend werd het ook, maar toen bleek dat Harry toch wel de betere dammer is - en Frank via een combinatie verloor. Laura tegen Bouke Bruinsma werd een klassieke partij waarbij het evenwicht niet verbroken werd. In een symmetrische stand werd tot remise besloten.
JP speelde tegen Ruud Kloosterman. Lees de varianten maar na op toernooibase. Uiteindelijk won JP door een zetje. Het gebeurt niet vaak, maar zaterdag verloor Wiebo: tegen Arie van der Knaap liep Wiebo in een 4 om 4 naar doorbraak en gaf gelijk op.
Ikzelf speelde een lastige klassieke partij tegen Arie de Bruin. Ik had teveel last van achtergebleven schijven, en kon dit niet meer bolwerken. Arie blijkt zelfs nog een zetje gemist te hebben.
Gerrit probeerde het lang tegen Eric Maijenburg, maar kon niet voorkomen dat Erik alles wegruilde met remise als gevolg.
Huub kwam goed weg tegen Alex Bitter. Hoewel Huub zich de hele partij goed verdedigde, nam hij tegen het einde een ruil niet, waardoor hij een zet later een schijf achter kwam, Huub kwam nog tot een doorbraak, maar offerde op het verkeerde moment een schijf. Gelukkig voor hem speelde Alex het verkeerde tempo waardoor het alsnog remise werd.

Totaal een 6-10 nederlaag.