Afgelopen zaterdag kon 020-2 de eerste overwinning van het seizoen bijschrijven. Het werd een krappe 7-9 overwinning.

Siegfried speelde een degelijke partij tegen Mijndert Verkaik en wist een keurige remise te halen.

De eerste overwinning kwam op naam van Gerrit T. die tegen Aat Verhaar steeds meer terreinvoordeel kreeg. In een stand waarbij het centrum van Aat helemaal weggespeeld was, liep Aat in een damcombinatie. Gerrit de B. liep tegen Ton van Bokhoven in een remiseachtige stand in een kleine combinatie, en kon gelijk opgeven. Thijmen zette ons weer op voorsprong door Yoshua van der Most te verslaan. In een kerkhofaanval die Yoshua moest nemen liep hij in een combinatie, die Thijmen een schijf winst en later de partijwinst opleverde.

Frank had het lastig tegen Ruben Groenendijk, Toen Ruben een voorpost in het centrum plaatste, werden de vele dreigingen Frank te veel en ontkwam hij niet aan één van de vele zetjes die in de stand gevlochten waren.

Hans tegen Marcel van der Most werd een partij waarin veel geruild werd. Echt spannend werd het nooit met remise tot gevolg. Ikzelf had het lastig tegen Rien Visser. Ik moest een doorbraak nemen  voor 3 schijven  Ik won snel een schijf terug en miste een simpele combinatie om zelfs nog de winst te pakken. Uiteindelijk werd het remise.

Ondertussen had Wiebo Dylan Jongeneel met onoverkomelijke problemen opgezadeld. Wiebo had alle belangrijke velden en Dylan moest een schijf offeren. Dit bleek geen redding te brengen. waardoor Wiebo het 9e punt en de teamwinst binnenhaalde.