De eerste wedstrijd van 020 II, tegen PWG  's Gravenpolder, eindigde in een nederlaag.

Siegfried ruilde veel in de opening tegen Danny Wattel, maar kon toch niet voorkomen dat Danny steeds beter kwam te staan. Een kleine combinatie op het einde versnelde de partij. Gerrit nam in een klassieke stand tegen Fons Huijbrechts te veel risico. Hij wilde teveel gebruik maken van achtergebleven schijven van Fons en liep toen in een damcombinatie.

Hans wist tegen Aart Walraven niets te bereiken, met een gelijkwaardige remise tot gevolg. Wiebo miste tegen Rianka van Ombergen een verrassende combinatie. Rianka verdedigde zich goed en wist Wiebo een punt afhandig te maken.
Frank speelde de opening niet scherp tegen Jaap Veerhoek, wat resulteerde in een slechte hekstelling. Toch kon Frank zich alsnog uit de hekstelling ruilen, met een wat mindere stand. Frank wist de verdediging niet te vinden, en hij miste ook nog een combinatie die een verrassende winst had kunnen opleveren.
De eerste winstpartij kwam op mijn naam. Cor Boot blunderde op het einde, waardoor ik gratis naar dam kon doorlopen en snel won.
Huub speelde een ouderwetse offervariant tegen Arjo Kousemaker. Na afbraak had Arjo het beste van het spel. Hoewel Huub bij secuur spel nog een punt uit het vuur had kunnen slepen, wist hij het niet te vinden. Uiteindelijk ging Huub in een verloren stand door de vlag,
De laatste punten werden gehaald door Jan Pieter. Jos de Wild speelde heel degelijk en had tot het eind een punt in handen. Op de laatste zet liep hij de verkeerde kant op om dam te halen, en had JP de twee punten binnen.

Over twee weken nieuwe kansen tegen Alblasserdam.

.