In de laatste wedstrijd van de nationale competitie liepen we tegen een grote nederlaag aan tegen WSDV 3

Vertrekkende speler Bob Out speelde erg aanvallend tegen Nico Valkenburg. Bob kwam in zetdwang, en liep tegen een grappige combinatie op.

Ikzelf had het lastig tegen Jozef Linssen. Na 40 zetten bood Jozef remise aan, wat ik met twee handen aannam. Jan Pieter had in Anton van Drumpt een tegenstander die zich voorbereid had. Toen JP de logische zet verhinderd had, blunderde Anton door in een 2 om 3 te lopen. Hierna was het snel afgelopen. Gerrit had in Gerard Zijlema een tegenstander die zeer snel speelde. De computer heeft geen enkele opmerking over deze partij, waardoor remise de logische uitslag was. Hans probeerde het met een aanvalsplan tegen Cor Langeveld. Cor verdedigde zich bekwaam en wist Hans op remise te houden.
Sjoerd speelde een spannende partij tegen Bas van Berkel. Langzaam kreeg Bas een goede aanvalsstand waartegen Sjoerd het juiste antwoord niet kon vinden. Ricardo werd door Marie Gabbert steeds verder naar achteren gedwongen. Toen zijn stand helemaal in tweeën gespleten was, liep Ricardo ook nog in een combinatie naar dam. Rajiv overkwam hetzelfde tegen Luise Gabbert. Ook hij kreeg te maken met een aanvalsstand van Luise waartegen hij het juiste antwoord niet kon vinden. Rajiv kwam nog tot een eindspel, maar was hierin kansloos.

Al met al is het een leuk seizoen geweest waarbij wij op de zevende plaats geëindigd zijn.