De grootste verdienste van zaterdag was dat we met 8 man konden aantreden. Het was rond 23:15, dat ik de 8e speler geregeld had. Dit had vooral te maken met last minute afzeggingen bij het eerste. Hierdoor werden Hans en Gerrit (Tigchelaar) doorgeschoven.

Invaller Gerrit de Benis dacht tegen Willem Stunnenberg een grote ruil te nemen, maar mistte helaas een 1 om 2 die erna volgde. Als zijn .laatste ruil een 2 om 2 was geweest had hij het gelijk kunnen houden, nu verloor hij kansloos. Ik bereikte niets tegen Bram Cysouw, het evenwicht werd niet verbroken, met remise als logisch gevolg. Siegfried leek optisch goed te staan tegen Robert Westerink, Robert verdedigde zich goed, en hield Siegfried op remise.

Rajiv speelde een spannende partij tegen Jaap Heij waar het evenwicht eigenlijk nooit verbroken werd, Ook bij Huub tegen Cees van de Bosch ging de hele partij gelijk op.

Frank Zwerver had het zwaar tegen Henk Timmer, Hij stond de hele partij onder druk en wist in tijdnood de juiste zetten niet meer te vinden. 

Wiebo had een spannende partij tegen Arjan van Galen. Arjan moest het secuur spelen, wat hij ook deed, met remise als gevolg.

Jan Pieter had, nadat Marinus Willemse de remise miste, goede kansen op de winst. De zet die JP niet rond kon krijgen 28-22 bleek achteraf de winnende geweest te zijn. Helaas had JP teveel tijd, en speelde 28-23 en moest in remise berusten.

Volgende keer beter.