Zaterdag speelden we de wedstrijd tegen Damcombinatie Zaandam. Vorig jaar werd het nog een gevoelige nederlaag, dit jaar waren de vooruitzichten beter doordat er meer spelers beschikbaar waren.

Wiebo tegen Paul Teer was een partij waarin veel geruild werd, en het nooit spannend werd met remise als gevolg.

Huub had in Paul van de Lem een lastige tegenstander. Hoewel Paul de druk opvoerde, had Huub tot bijna op het einde de remise nog in handen, Door tijdgebrek kon Huub het niet meer vinden en verloor hij. Ikzelf zat tegen Dik Vermeulen. In de opening werd er veel geruild, maar langzaam kreeg ik grip op het centrum, Toen op de 49e zet Dik een 2 om 2 niet nam werd zijn stand steeds slechter en kon ik de stand weer gelijk trekken.
Hans had in Lossani een speler die altijd wil dammen. Een verrassende combinatie bracht Hans een dam voor 2 schijven. Hans kon helaas de winst niet vinden, die er tot op de 48 zet nog wel inzat.

Frank verraste Joop Wind met een voorbereide opening, die Frank een schijf winst opleverde.Helaas liet Frank Joop alsnog ontsnappen en moest hij met remise genoeg nemen.

Gerrit legde Ruud Groot het vuur na aan de schenen en heeft op meerdere momenten gewonnen gestaan. Helaas liep hij in een gewonnen stand in een remise combinatie.
Ricardo mocht aantreden tegen Barbara Graas. Terwijl Barbara het centrum pakte zocht Ricardo de randen op. RIcardo kwam steeds lastiger te staan, hoewel hij tot de 48e zet nog remise in handen had kon hij het niet vinden. We stonden dus 8-6 achter.
Het was aan JP om het punt over de streep te trekken. Tegen Ruud Holkamp had JP een aanvallende stand.Tot vlak voor het einde had Ruud nog steeds de remise in handen, maar gelukkig voor ons wist hij die niet te vinden, zodat we met een 8-8 gelijkspel uit Zaandam vertrokken.