Zaterdag speelde we de dubbele ontmoeting tegen de Waardammers.

Waar het eerste het net niet kon bolwerken tegen het eerste van de Waardammers, wisten wij een gelijkspel te halen, die met een beetje geluk ook een overwinning had kunnen zijn.

De eerste punten kwamen op naam van Ricardo, die in het late middenspel zijn tegenstander in een hekstelling dwong. Een combinatie eindigde de partij.
Huub, die net terug kwam uit Frankrijk, hield het rustig en wist een punt veilig te stellen. Ikzelf wist niet veel te bereiken tegen de jeugdige Bart van Soest, en moest genoegen nemen met remise,
Siegfried wist zijn tegenstander op remise te houden. Toen ging het mis voor ons. Rajiv greep mis in het eindspel en verloor in een remise stand, Frank speelde tegen Ad de Hek, die binnen 5 zetten de hekstelling had ingenomen... Frank schatte de speelsterkte van zijn tegenstander verkeerd in, speelde te fel op winst, en kreeg de deksel op zijn neus.
De op het laatste moment ingevlogen Gerrit de Benis hield zijn hoofd koel, en wist een knap punt te pakken in zijn eerste wedstrijd.
Toen was het wachten op Wiebo. In het late middenspel had Wiebo door zetdwang schijfwinst afgedwongen. Zijn tegenstander kwam nog tot een eindspel met 2 schijven minder, maar na 79 zetten zag hij het niet meer zitten en gaf op.

Uiteindelijk een 8-8 eindstand.