Zaterdag speelden we wedstrijd tegen de Hofstad Dammers die hun eerste wedstrijd dik hadden gewonnen.
Frank had een mooie stelling tegen Harold Jagram, totdat hij in een zetje liep en meteen kon opgeven. Hij werd gevolgd door Wiebo die tegen Hugo Simons in een combinatie liep.
Zo begonnen we met een 4-0 achterstand. De stand werd iets dragelijker door Ricardo die het Bonne Douma moeilijk wist te maken. Ricardo wist het centrum van Bonne te omklemmen. Bonne nam een verkeerde ruil, waarna Ricardo eerder op dam was, en het vakkundig afmaakte.
Zo'n beetje gelijk met Wiebo liep ook JP in een combinatie tegen Krijn Toet. Gelukkig bleek deze combinatie niet winnend en kwam JP met de schrik vrij. Daarna was ikzelf degene die de stand weer gelijk trok door Jaap van Hal te verslaan. Omklemming van het centrum van Jaap betekende schijfwinst en snel daarna partij winst. Laura kreeg het moeilijk tegen Jack Mondt, Met kunst en vliegwerk wist Laura een punt uit het vuur te slepen. Huub Kroes dacht Frans van de Velde een slechte schijf te geven op het kerkhofveld. Huub kon echter niets tegen die schijf uitrichten en de stand van Frans werd steeds beter. Naar het einde toe wordt Huub overspeeld.
Toen was het aan Gerrit om tegen Jetse Veenstra het punt alsnog voor ons uit het vuur te slepen. Een scheve schijvenverdeling gaf Gerrit de kans om op de korte vleugel door te breken. Jetse moest schijven weggeven om zelf ook door te breken, Dit bleek toch te veel en Gerrit kon de felicitaties in ontvangst nemen.