Na een jaar niet gespeeld te hebben mochten we afgelopen zaterdag weer beginnen aan de competitie. De eerste wedstrijd traden wij aan in en tegen Leiden.

Wiebo speelde een rustige partij tegen Hans Tangelder, waarbij veel geruild werd, met een snelle remise als gevolg.
Thijmen stond toen al lastig tegen Hans Kreder, Een kleine combinatie beslechte het lot van Thijmen. 
Huub Kroes raakte de weg kwijt in een hekstelling, en kwam een schijf achter. Toen hij later nog een schijf verloor, kon hij Andre van der Kwartel de hand schudden.
Jan Pieter deed weer wat terug door in een mooie partij Maurits Meijer met een combinatie te verrassen. Maurits speelde nog een tijd door, maar JP handelde het bekwaam af.
RIcardo Bona speelde weer zijn opening tegen Harry Dekker. Ricardo kreeg wat voordeel, maar dit was niet genoeg voor de winst.
Ikzelf wist geen potten te breken tegen schaker Quirinius van Dorp. Moest op het eind nog op zoek naar remise, en wist deze te vinden.
Frank stond lastig tegen Jack van der Plas. Frank wist nog door te breken naar dam, maar zijn stand was te slecht voor een punt.
Ons nieuwe lid Herman Hebbink, speelde een goede partij tegen Rudi van Velzen. Aan het eind van de partij bleek het gebrek aan spelritme (bijna 40 jaar niet meer gespeeld), hem
op te breken en moest hij de punten aan Rudi laten.