Afgelopen zaterdag moesten we aantreden tegen Nijverdal. Vorig jaar werd er thuis nog dik van gewonnen. Nu waren de verwachtingen een stuk lager omdat Nijverdal thuis een stuk sterker is, en wij maar met 9 man waren.

Kenny probeerde een aanval op te zetten tegen Paul Everloo. Na wat ruilen vervlakte de stand, en moest er opnieuw opgebouwd worden. Hier maakte Kenny een Blunder, waarna Paul een 2 om 4 kon uithalen. Na N.O. de tweede nederlaag.

Ricardo had het lastig tegen Michel Koop. Na een foutieve afruil verloor Ricardo een schijf, en even later de partij. Hierna maakt Hans de stand weer iets dragelijker door in een mooie aanvalspartij Herman Damman te verslaan.. Huub tegen Ronny Koop werd een klassieke partij, waarbij Huub langzaam de overhand kreeg, Met een hele grote ruil kon Ronny het onheil net aan voorkomen, en werd het remise. Ikzelf had licht voordeel tegen Marinus Morsink, Ik had op het eind nog wat kunnen proberen, maar meer dan remise zat er volgens mij niet in.

Ondertussen had Jan Pieter tegen Ronald Sempel een voordelige stand gekregen, die steeds meer uitgebuit werd. De stand van Ronald werd uiteen gedrukt. Ronald moest een schijf offeren, maar kreeg er niets voor terug, en verloor later de partij.

Gerrit kreeg in Bill Neven een de toppers van Nijverdal tegenover zich. Hij legde Billl het vuur aan de schenen, maar kon de winst niet vinden. Ook Frank kreeg een topper tegenover zich. Rienk van Marle werd vakkundig afgestopt, en na een blunder kwam Frank zelfs een schijf voor. Helaas kon ook hij de winst niet vinden.

Als laatste was Wiebo bezig tegen Artem Ivanov. Wiebo verdedigde zich zo goed als mogelijk, maar kon op het eind de remise niet vinden.

Alles bij elkaar een 12-8 nederlaag.

Paul